We groeien – wie groeit er met ons mee?

geplaatst op 6 juli 2017 om 16:37:58

Dat was even schrikken: het laatste blogbericht dateert alweer van een paar maanden terug. Maar de stilte op het blog was geen gevolg van stilte op het werk. Juist het tegenovergestelde. We zijn de afgelopen maanden erg druk geweest, met boekpresentaties onder andere. Met boekproducties natuurlijk. Met nieuwe ideeën. Ook met het verwerken van het overlijden van Karel Schoeman, wat ons betreft een van de grootste literatoren van de laatste decennia. In oktober brengen we een heruitgave van zijn boek Een ander land.

Maar de meest tijdrovende bezigheid was de verhuizing van het kantoor. Al langere tijd zaten we krap in ons jasje en keken we serieus naar een nieuwe kantoorruimte. En juist op het moment dat we dachten dat het echt niet langer ging, kwam het mooiste plekje in de etalage dat we tot dan toe gezien hadden: de stadskazerne.

Afbeeldingsresultaat voor stadskazerne kampen

Na het nodige verfwerk kwam het verslepen van de boeken, het opbouwen van de bureaus, het in elkaar zetten van nieuwe boekenkasten, enzovoorts. Daardoor bleef er weinig tijd over om te bloggen.

We willen de groei graag vasthouden. Daarom denken we nu over versterking en stageplaatsen, vooral op het gebied van promotie. Hou je van boeken en wil je meedraaien in een jong en eigenwijs bedrijf? Doe je graag wat anders dan de massa? Misschien kunnen we dan wat voor elkaar betekenen.