Succes in je relatie

Psychologie
Angèle Nederlof

Succes in je relatie – anders omgaan met verschillen

Wie een vaste relatie aangaat, krijgt vroeg of laat te maken met verschillen. Hoe kun je ieders eigenheid tot zijn recht laten komen, zonder ruzies of verwijdering?

Succes in je relatie helpt partners op een positieve manier om te gaan met de onvermijdelijke  verschillen in levensstijl, emoties en relatiewaarden. Het beschrijft hoe je samen een probleem kunt aanpakken, puberdiscussies vermijdt en hete hangijzers zorgvuldig bespreekt. Het boek biedt handvatten als ruzies een gewoonte worden en de liefde door de achterdeur verdwijnt.

Succes in je relatie spreekt de lezer aan op zijn wilskracht en wijsheid.
Aan jou de keuze: wil je je gelijk of je geluk?

Het boek is geschreven voor alle stellen die prima in het verkeer kunnen anticiperen en deze vaardigheid in hun relatie willen toepassen.

Angèle Nederlof is al vijfentwintig jaar relatietherapeut. Samen met Sjaak heeft ze twee volwassen kinderen. Ze is (co) auteur van diverse relatieboeken. Informatie over haar werk kun je vinden op: www.relatietherapie- weekend.nl

‘Het boek is toegankelijk geschreven en bevat veel inzichten waar ik het roerend mee eens ben. Het is zeer leesbaar en voor paren herkenbaar boek.’- Margriet columniste en psychologe Annette Heffels.

Lees hier gratis de eerste vijftien pagina’s.

ISBN: 9789082545340
€ 15,50