Jij en ik, ik en jij

Tanco - Jij en ik, ik en jij omslag
Prentenboek
Miguel Tanco

Het mooiste cadeau voor vaders.

Een geweldig origineel prentenboek dat laat zien dat kinderen niet alleen van hun vader leren, maar ook andersom. Het verhaal wordt met minimale tekst verteld vanuit het perspectief van het kind. “Ik leer je om te spelen…” staat naast een tekening van een bal die recht op papa’s bril afvliegt. “… en om te vergeven,” zijn de woorden op de volgende spread, waarop het jongetje met spijt op zijn gezicht papa’s benen vastpakt.
“Ik help je om zorgvuldig je woorden te kiezen,” begeleidt een tekening waarop een fietsende papa scheldt op een chauffeur.
De slotzin “Ook al ben ik klein, ik help jou om te groeien,” vat het hele boek samen. De originaliteit van tekst en illustraties maken dit boek een ideaal cadeau voor vaders, op vaderdag of bij andere gelegenheden.

Recensies

“Perfecte combinatie van tekst en illustraties.” (Kirkus reviews)

 

Alvast een voorproefje:

(in het Engels; ivm coproductie leverden we alleen de tekst aan de drukker; uiteraard is onze uitgave in het Nederlands.)

pdf binnenwerk jij en ik ik en jij-page-001 (1)pdf binnenwerk jij en ik ik en jij-page-002 (2)pdf binnenwerk jij en ik ik en jij-page-003 (2)pdf binnenwerk jij en ik ik en jij-page-004 (2)pdf binnenwerk jij en ik ik en jij-page-005 (3)

ISBN: 9789492600066
€ 5,-