Een steen voor Sacha – uitverkocht

Prentenboek
Aaron Becker

Een steen voor Sacha is het nieuwste prentenboek van Aaron Becker.

Samenvatting van de inhoud van het boek

Een meisje moet het verlies van haar geliefde hond verwerken. Tijdens een strandvakantie ontdekt ze een prachtige steen. Het is een goudklomp die lang geleden met een komeet op aarde terecht gekomen is. Het goud wordt steeds opnieuw en steeds op een andere plaats voor iets moois gebruikt. Het stuk goud veranderd elke keer ook van vorm. Zo is het onderdeel van een prachtig standbeeld en maakt een smid er een kistje met een drakenbeeld erin van. Het kistje met het drakenbeeld valt tijdens een bootreis overboord in de oceaan. Jarenlang ligt het op de zeebodem en het lijkt steeds minder op het kistje met het drakenbeeld. Uiteindelijk spoelt het stuk goud aan op het strand om gevonden te worden door het meisje. Ze is er heel erg blij mee. Aaron Becker verbindt het persoonlijke verlies van een kind op geweldige wijze aan een reis door het verleden.

Aaron Becker is de auteur van het internationale succes “Op reis” Becker werd geprezen om de manier waarop hij van dit prentenboek en het vervolg “Zoektocht” en Terug tekenfilms op papier maakte.

Recensies over eerdere boeken van Aaron Becker

‘Op Reis’ is een prentenboek in de puurste vorm.
– Prentenboek.nl

Het beeldverhaal loopt zo soepel en de decors zijn zo filmisch en knap uitgewerkt dat het boek wel een tekenfilm op papier lijkt.
– Bas Maliepaard in Trouw

Trailer van ‘A Stone for Sacha’

Bekijk de trailer hier

Aaron Becker over ‘A Stone for Sacha’

https://www.youtube.com/watch?v=Kb6EqKOVHKc

ISBN: 9789492600110