Onlusten

geplaatst op 22 januari 2024 om 10:20:46
Na de schitterende recensie van Onlusten in het NRC steeg de verkoop snel. Helaas is het daardoor in hoog tempo uitverkocht. We werken met spoed aan een herdruk.   Aldo Manuzio is overigens niet opgedoekt, zoals het NRC beweerde. Wel staat de uitgeverij in de verkoop.

10 voor € 10,-

geplaatst op 1 november 2022 om 14:50:51
Vanwege ons tienjarig jubileum hebben we een bijzondere aanbieding. 10 prentenboeken en 10 boeken voor volwassenen bieden we aan voor slechts € 10,- ! Paolo:   Aldo Manuzio:

Herduk Amos Muis blijft een dagje thuis UPDATE

geplaatst op 29 november 2021 om 09:44:43
We zijn compleet overvallen door de plotselinge grote belangstelling voor Amos Muis blijft een dagje thuis. Op vrijdagochtend 26-11 hadden we nog ruim voldoende voorraad voor normale verkoop. Op vrijdagavond was de helft daarvan weg en de andere helft gereserveerd. We trekken er hard aan om zo spoedig mogelijk een... Lees meer »

Boeken over ARFID voorzien in een behoefte

geplaatst op 11 maart 2021 om 11:08:22
Toen Rita Maris me voor de eerste keer belde met haar ideeën voor boeken over ARFID, had ik nog nooit van deze stoornis gehoord: mensen die restrictief voedsel vermijden of weigeren uit angst voor nieuw eten. Maar ik besloot de stap te wagen en verwachtte een trage maar gestadige verkoop.... Lees meer »

Catharina IJzelenberg overleden

geplaatst op 7 december 2020 om 10:43:10
Vorige week ontvingen we bericht van het overlijden van Catharina IJzelenberg (1948). Haar manuscript De aanwezige was juist aanvaard voor publicatie en met de laatste wijzigingen door haar aangeleverd, toen ze de uitgever belde met het bericht dat ze uitbehandeld was. Samen met haar hebben we geprobeerd het boek nog tijdens haar... Lees meer »

Vaderdagcadeau voor € 5,-

geplaatst op 9 juni 2020 om 10:34:13
Op zoek naar een leuk en betaalbaar vaderdagcadeau? Jij en ik, ik en jij is een prachtig prentenboek over de relatie tussen vader en kind. Het wordt verteld door een kind, die tegen papa zegt wat papa allemaal van hem leert. En dat is heel wat: spelen, je fantasie gebruiken, zelf... Lees meer »

#ikleesthuis #vooreentientje

geplaatst op 23 maart 2020 om 09:30:52
  Een goed boek moet voor iedereen die thuis wil lezen bereikbaar zijn. Dus voegt Aldo Manuzio #lezenvooreentientje toe aan #ikleesthuis. We bieden 10 boeken aan voor € 10,- Acht romans en twee prentenboeken.   Bestel ze bij uw lokale boekhandel of online via https://aldomanuzio.nl   Shirley Ann Grau, De... Lees meer »

1795 het jaar dat we de Kaapkolonie verloren

geplaatst op 21 januari 2020 om 13:26:57
Dan Sleigh schreef zijn laatste roman over de kaapkolonie. Een prachtig historisch verhaal, met personen die echt geleefd hebben en gebeurtenissen die werkelijk plaatsvonden. Dichter bij de geschiedenis dan in de werken van Dan Sleigh kun je bijna niet komen. In 1795 staat de Kaap onder beheer van de VOC.... Lees meer »

Chaplin en Churchill – en hoe ze aan elkaar geschreven worden

geplaatst op 23 augustus 2018 om 09:43:39
Hoewel ik Winston Churchill en Charlie Chaplin allebei wel een beetje kende, had ik nooit geweten, zelfs nooit vermoed, dat die twee vrienden geweest zijn. Toch is het zo. De schijnbare tegenpolen van de zakelijke staatsman en de vrolijke komiek gingen vriendschappelijk met elkaar om. Allebei hadden ze te kampen... Lees meer »

Het perfecte Vaderdagcadeau!

geplaatst op 24 mei 2018 om 13:27:10
Vanaf deze week is het Vaderdag cadeauboekje “Jij en ik, ik ik en jij” van Miguel Tanco verkrijgbaar. Jij en ik, ik en jij is een geweldig origineel prentenboek dat laat zien dat kinderen niet alleen van hun vader leren, maar ook andersom. Het verhaal wordt met minimale tekst verteld vanuit... Lees meer »